​Kontakt os f​or et uforpligtende tilbud

På telefon: 28 72 68 46

​Tagrenovering i hele Midtjylland

Ser taget på dit hus trist, kedeligt og slidt ud? Så kan vi, Silkeborg tagrenovering, hjælpe dig. Vi udfører nemlig renovering af tag over hele Midtjylland.

Der er rigtig mange gode grunde til at få taget frisket op i form af en tagrenovering. Først og fremmest så kommer taget til at se nyt, skinnende og smukt ud, og en tagrenovering tager ikke mere end et par dage at udføre. Samtidig giver vi kunderne 5 års garanti på tagrenovering. Ligeledes kan man være ret sikker på, at husets samlede markedsværdi stiger, da et pænt og nydeligt tag har enormt stor betydning for helhedsindtrykket af et hus.

Udover den åbenlåse æstetiske gevinst, der er at hente, vil en tagrenovering også forlænge tagets levetid. Dette skyldes blandt andet, at en del af renoveringen indebærer algebehandling af taget.

Renovering af tag

Vi har kompetencer til at udføre tagrenovering af både bølge- og skifereternittage. Derudover udfører vi også renoveringer af tage, der består af betontagsten. Vi udfører både opgaver for private og erhvervskunder. Vi har haft mange opgaver for boligforeninger og -selskaber, og i den forbindelse har vi optjent stærke kompetencer inden for feltet.

Vi yder kompetent vejledning til dig, der overvejer en renovering af dit hjems tag

Vi har mange års erfaring med renovering af tag, hvorfor vi har optjent en masse kompetencer og viden inden for feltet. Disse kompetencer og den viden vil vi meget gerne lade dig komme til gode via kyndig vejledning og rådgivning omkring tagrenovering.

Derfor er du meget velkommen til at kontakte os på 28 72 68 46, hvis du har spørgsmål angående renovering af tage, eller hvis du ønsker at bestille os til at renovere dit hjems tag.

Firmainformation​

​Altex tagteknik

CVR: 25909488

Kontakt os​

​Telefon: 28 72 68 46

E-mail: altex@mail.tele.dk

Adresse​

Spættevej 12

8654 Bryrup