​Kontakt os f​or et uforpligtende tilbud

På telefon: 28 72 68 46

Algerensning af tage

Ser taget på dit hus slidt, grønt og kedeligt ud? Så er en rensning af taget måske løsningen. Vi kan udføre en professionel algerensning, der vil kunne få taget på dit hus til at stråle igen. Ved en algerensning vil algerne på overfladen af taget blive slået ihjel, og rensningen vil sikre, at tagets overflade bliver modstandsdygtig over for alt slags vejr.

Vælger du at benytte vores tilbud om algerensning, medfølger en kvalitetsgaranti: Vi tilbyder nemlig at sprøjtebehandle dit tag uden beregning, hvis du ikke har oplevet synlige forbedringer af den første algebehandling efter syv – otte måneder. Vores firma er beliggende i Silkeborg, men vi udfører algerensning i hele Midtjylland.

Vi udfører også algerensning af andet end hustage

Det er ikke kun hustage, der kan blive misfarvede og grimme på grund af algebelægninger. Alle mulige andre overflader kan nemlig også blive befængt med alger, der farver disse overflader grønne, og som gør dem grimme. Det kan være murværk, stakitter, indkørsler, terrasser og så videre. Vi tilbyder at udføre algebehandlinger af sådanne overflader, og her gælder den samme garanti som ved algerensning af tage: Hvis kunden ikke kan se synlige forbedringer syv – otte måneder efter første behandling, udfører vi en ekstra behandling kvit og frit.

Vores rensning af dit tag er utrolig skånsom

Det er yderst vigtigt at få fjernet alger fra sit tag, da et algeangreb på sigt kan være skadeligt og ødelæggende for taget. Når vi fjerner alger med vores algerensning fra tage og/eller andre overflader, benytter vi en yderst skånsom metode, der sikrer, at behandlingsobjektet ikke beskadiges. Vi påfører et middel med skumkonsistens på de områder, der er befængt af alger. Dette skum forsvinder af sig selv inden for fem – ti minutter, og derefter vil der gå omkring to – tre dage, og så vil samtlige alger være døde. Efterfølgende vil der yderligere gå mellem to og ni måneder, før algebelægningen er helt væk fra overfladen, hvorefter denne vil stråle smukt efter en algerensning.

Få gode råd og vejledning

Trænger dit tag, stakit eller lignende til en algerensning, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 28 72 68 46 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Firmainformation​

​Altex tagteknik

CVR: 25909488

Kontakt os​

​Telefon: 28 72 68 46

E-mail: altex@mail.tele.dk

Adresse​

Spættevej 12

8654 Bryrup