​Kontakt os f​or et uforpligtende tilbud

På telefon: 28 72 68 46

​Algebehandling med garanti

​Vi udfører en effektiv og professionel algebehandling af alle typer tage, terrasser, indkørsler, stakitter, murværk og andre overflader, der er befængt med alger.


Med en algebehandling af overfladen bliver algerne slået ihjel og overfladen bliver pæn som ny igen og modstandsdygtig over vind og vejr.

Hvis taget ikke er er blevet synligt renere efter 7 til 8 måneder. sprøjter vi taget uden beregning.

Fakta om alger:

På baggrund af den mindre luftforurening og det varmere vejr og våde somre, der giver højere luftfugtighed stortrives algerne mere end nogensinde før på danskernes tage, flisebelægninger, murværk og andre overflader.

Algebelægningen binder snavs og er den perfekte grobund for mos, der er yderst skadeligt for et tag. 

​Det er nemlig den værste faktor, når det gælder nedbrydning af taget, da mos sender rødder ind i tagmaterialet og dermed binder fugt.​

Vores behandling:

Algemidlet bliver udlagt med en skumudlægger, som er meget nænsomt for taget, det vil i de fleste tilfælde blive gjort nedefra så man slipper for ødelagte tagsten taget vil blive dækket af skum som forsvinder efter 5 til 10 min. 

Alt efter belægningens tykkelse på taget, vil det i løbet af de næste 2-9 måneder forsvinde helt fra overfladen, der igen vil fremstå ren og pæn.

Pris

Tag på op til 300 m2 – kr. 1.000,- inkl. moms.

Fast aftale til boligforeninger

Vi samarbejder med mange forskellige boligforeninger i Silkeborg og omegn og kan indgå en fast serviceaftale om algebehandling og rens af taget.

Ring på telefon 28 72 68 46 for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på en algebehandling af din overflade.

Firmainformation​

​Altex tagteknik

CVR: 25909488

Kontakt os​

​Telefon: 28 72 68 46

E-mail: altex@mail.tele.dk

Adresse​

Spættevej 12

8654 Bryrup